Prvi Pekarsko-mlinarski sajam i konferencija "21. Pekarsko-mlinarski dani" počinje danas, 6. oktobra u Master centru Novosadskog sajma, i trajaće do 8. oktobra.
ko mesi lebac s' komlovom ?
ko jos zna, kako se pravi komlov ?
bez komlova i vremena za mesenje, dobro uzarene furune, nema ni lepog ukusnog 'leba !
komlov je zakon. w.
Svi sajmovi su u naprednom opadanju pa zamazuju oči novosađanima. Ko će doći na ovu sprdnju? Ovo nije sajam već skup od 2, 3 izlagača pa još i ulaz naplaćuju. Odavno sam prestao da idem na sve lošije sajmove.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Počinje Pekarsko-mlinarski sajam u Master centru
Autor: 021.rs/ foto: Pixabay
Novi Sad
•06.10.2016.
•19:43 > 09:06
Komentari 4
berolina
ko jos zna, kako se pravi komlov ?
bez komlova i vremena za mesenje, dobro uzarene furune, nema ni lepog ukusnog 'leba !
komlov je zakon. w.
cvrc
Zivan
Boban
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H